Kregting Auto’s occasion kopen?

Kregting Auto’s is een echt familiebedrijf met al meer dan 35 jaar ervaring.

Nadat Opa Kregting in 1968 het Mazda dealer schap is begonnen zit het autovirus ons in de familie genen. Het is nu alweer de derde generatie ”kleindochter” die het autobedrijf Kregting Auto’s runt samen met haar vader.

Door onze jarenlange ervaring, meer dan 35 jaar, bezitten wij de kennis en relaties om doelgericht de juiste en beste DEALER-onderhouden auto’s voor u in te kopen. Dit zijn auto’s van diverse dealerbedrijven. Allen met een kloppende N.A.P. km historie en volledig onderhoud historie. Dit van alle typen zoals b.v. luxe sedans, stoere SUV of een kleine gezinsauto.

Onze streng geselecteerde occasions worden vooraf door ons deskundig gecontroleerd en indien nodig voorzien van een onderhoudsbeurt en/of bijvoorbeeld een nieuwe distributie. Natuurlijk allemaal met een nieuwe APK.

U kunt zelf kiezen of u de auto wil kopen met of zonder garantie. Er zijn diverse mogelijkheden. De garantie brengen wij onder bij AUTOTRUST. U kunt, mocht het nodig zijn de garantieclaim bij uw eigen garage laten uitvoeren.

Als u uw nieuwe auto wilt financieren of met een private leasecontract wilt kopen bent u bij Kregting Auto’s aan het juiste adres. In samenwerking met D.T.C-lease.nl kunt u zeer snel en tegen zeer scherpe maand bedragen met uw nieuwe auto naar huis rijden.

Ook kunnen wij u auto verzekeren tegen zeer gunstige voorwaarde bij D.T.C.

Wij zijn een RDW gecertificeerd erkend bedrijf en registreren zelf uw nieuwe auto zodat u deze dan gelijk mee naar huis kunt nemen.

Alle auto’s zijn namelijk bij Kregting Auto’s al aflevering klaar om na een goede proefrit direct in weg te rijden.

Natuurlijk ruilen of kopen wij uw oude auto in.

U kunt bij ons pinnen. Denkt u er aan uw limit te verhogen

Graag denken wij met u mee om samen de beste deal te maken onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Bekijk HIER snel onze ruime Occasions voorraad.

Tot snel bij Kregting Auto’s